John Paul Larkin, SCATMAN

52 anys. Aquesta fou l’edat que tenia quan es convertí en estrella mundial gràcies a la cançó Scatman, una cançó que pretenia animar a superar la tartamudesa als nins que la patien. Com ell mateix afirmava,  la seva carrera cap a l’èxit fou una conversió del seu major problema en la seva millor qualitat, doncs Scatman John era tartamut. El seu èxit arribà al punt àlgid a l’any 1995 amb la cançó Scatman (Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop) . John fou el primer en fusionar l’scat singing amb la música dance. Als 57 anys moria de càncer. Aquí està el videoclip del seu èxit. El motiu de penjar-ho no és altre que fer un petit homenatge a alguns companys de la facultat que no aturaven de cantar-la , una i una altra vegada… provocant que t’agradàs o no, la xapurregessis xDDD

Anuncios

5 comentarios to “John Paul Larkin, SCATMAN”

 1. Nasi Says:

  Hombreee, es concu en John! Aquest era es gall de la vall. Vamos que no el vam sentir tots de petits al Blanco y Negro Mix. Molt bona Xiskito.

 2. Luis Pomar Says:

  Es vera que est tio va fer equesta canço pero jo no en record moltes més. Nomes record aquesta i una altre de molt parescuda. No va brillar molt pero si que va tenir es seu moment de gloria. Jo d’aquell temps me preferesc coçons com Swet Dreams (Eurythmics), Lady (Modjo), Free From Desire (Gala) y tot lo que fos de Robin S.

 3. Javims Says:

  Que grande Mr. Scatman.

  Un himno CAU, sin duda. 🙂

 4. Albert Says:

  Increibleeeeeee, veus com es boniissiiiiimaaaaaaaaaaaa, jajajaa.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: